BILLA откри седми магазин в Пловдив
30.11.2018 | 11:30
econ.bg
BILLA откри седми магазин в Пловдив
Веригата вече разполага със 122 обекта в България

Седмият магазин на BILLA в Пловдив официално отвори врати. Откриването на новия супермаркет привлече десетки жители на града, а в тържественото прерязване на лентата се включиха Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите, Иван Тотев, кмет на Пловдив, Здравко Димитров, областен управител на Пловдив, и Борис Калибацев, инвеститор в търговския център.

Магазинът се намира на бул. „Александър Стамболийски“ 131 и ще предложи на пловдивчани още една възможност за комфортно и приятно пазаруване. Модерният супермаркет отговаря изцяло на нуждите на съвременните хора, осигурявайки им лесен достъп до качествени и здравословни продукти. Любителите на кулинарните изкушения ще могат да се поглезят с апетитни месни и безмесни грил специалитети, на място ще открият и прясно изцедени фрешове. Новият магазин в Пловдив разполага и с уютен кът за хранене.

„BILLA продължава да расте и да бъде лидер по брой магазини в страната със 122 обекта. Фактът, че 7 от тях са в Пловдив, е показателен, че жителите на града са доволни от продуктите и услугите ни. Гарантираме, че и новият ни супермаркет ще предложи познатия богат асортимент и доказано качество. Тук ще откриете и новата собствена марка на BILLA „Българска ферма“ – 100% българско месо с гарантиран произход“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Новооткритият магазин в Пловдив следва високи стандарти за енергийна ефективност. Осветлението в търговската зала е светодиодно, а хладилното оборудване е с висок клас на ефективност. Друга иновация е системата за сградна автоматизация (BMS), която управлява отоплението, вентилацията, климатизацията и осветлението, а през нощта изключва всички консуматори, които не е необходимо да работят. 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти