Петър Стойчев e „Почетен Посланик на Новините“ за 2018 година
22.02.2019 | 15:15
econ.bg
Петър Стойчев e „Почетен Посланик на Новините“ за 2018 година
Шампионът за поредна година прослави България по света

Петър Стойчев бе избран за "Почетен Посланик на Новините" за 2018 година. След няколко седмици проучване и внимателна селекция за най-уважаваните личности за изтеклата година, редакционният екип на Novinite.com реши именно той да получи този специален приз в рамките на наградите "Личност в Новините" за 2018 г. "Вярваме, че окончателните резултати не могат да обхванат огромното количество личности, които англоезичната новинарска медия е отразявала през миналата година. Но селекцията на наградените е представителна за някои от най-важните събития и постижения, зад които стоят хора и които станаха емблематични за 2018 г.", отбелязват от редакционния екип.

Петър Стойчев получи специалната награда след като стана шампион по плуване в ледените води на Анктартида. Така той постигна поредния си успех. Наградата му се връчва и за цялостните му заслуги за популяризиране на българските спортни постижения в целия свят.

Стойчев е един от най-големите на нашата планета в плувния маратон и сред плувците, заслужили своето място в Международната зала на славата по плуване.

Наградата си шампионът получи от изпълнителния директор на Novinite Group Даниела Кетенлиева. Това се случи по време на церемония, проведена в централата на M3 Communications Group – компанията, утвърден лидер в областта на връзките с обществеността у нас и в Източна Европа.

fa2594ab-4965-dc54-4e57-b390c0ae34b9

Novinite.com (Sofia News Agency), част от Novinite Media Group, е най-голямата българска англоезична медия, която предлага новини в реално време, ревюта, интервюта и анализи на събития в България, насочени към чуждестранната читателска аудитория.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти