Сигнал срещу икономическия министър заради кадрови промени
24.03.2017 | 14:25
econ.bg
Сигнал срещу икономическия министър заради кадрови промени
Въпреки че е бил запознат с нередностите около документацията за държавни дружества, Седларски е наредил смяната на ръководствата на редица дружества с държавно участие

Сигнал срещу служебния министър на икономиката Теодор Седларски ще е обект на проверка от специалните служби, предаде БГНЕС. Става въпрос за нередности при смяна на членове на бордовете на редица държавни дружества.

Въпреки че е бил запознат с нередностите около документацията за държавни дружества, Седларски е наредил смяната на ръководствата на редица дружества с държавно участие. Обект на проверка ще бъдат и служители на Министерство на икономиката, за които има съмнение, че са лобирали в полза на частна компания от азиатска държава.

Преди десет дни, по разпореждане на Седларски бе сменено ръководството на "София Тех парк", а тази седмица и ръководството на най-големия холдинг под шапката на икономическото министерство - "Държавна консолидационна компания" ЕАД. 

Ръководството на "София Тех парк" си тръгна след скандала, разразил се заради "Уолтопия" и писмото на собственика Ивайло Пенчев към ръководителите на парка.

link kisalt, link kisalt ve para kazan, short and earn money, Link kisaltma sitesi, short link, script indir, warez forum, shell indir, logsuz shell
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти