Консултативен съвет по зърното

гр. София
31.07.2012

 

На 31 юли 2012 г. в Големия колегуим на Министерство на земеделието и храните (МЗХ) ще се проведе Консултативен съвет по зърното. На заседанието ще бъде обсъдено агротехническото и фитосанитарното състояние на посеви от слънчоглед и царевица и прибраното зърно от пшеница, ръж, ечемик, съобщиха от МЗХ.

Очаква се данни да представят дирекция „Растениевъдство”, Национална асоциация на зърнопроизводителите; Съюз на зърнопроизводителите в България; Съюз на земеделските кооперации и Асоциация на земеделските производители в България.

На заседанието ще се разгледа и информация за зърнени наличности, представена от Националната служба по зърното, както и анализ на състояние и тенденции на вътрешния и международния зърнени пазари от Софийска стокова борса, Асоциацията на търговците на зърно и Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи.

 

Oт 12.30 часа, след края на Консултативния съвет министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще даде изявление пред медиите, съобщи пресцентърът на МЗХ.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив