САЩ се оттеглят от Световния пощенски съюз
18.10.2018 | 16:40
econ.bg
САЩ се оттеглят от Световния пощенски съюз
Представител на Белия дом заяви, че Вашингтон е недоволен от понижаването на таксите за малки пратки от чужбина, тъй като то нанася сериозни вреди на пощенската инфраструктура в САЩ

Вчера САЩ обявиха, че започват процедура по изтегляне от Световния пощенски съюз и ако в рамките на една година не постигнат ново споразумение, решението за напускане ще влезе в сила.

Представител на Белия дом заяви, че Вашингтон е недоволен от понижаването на таксите за малки пратки от чужбина, тъй като то нанася сериозни вреди на пощенската инфраструктура в САЩ.

В официалното заявление по случая се посочва, че Държавният департамент ще изпрати писмо до Световния пощенски съюз, за да го информира за решението на САЩ. В него се казва също, че независимо от резултатите от консултациите със съюза, най-късно от 1 януари 2020 г. Вашингтон ще въведе собствени крайни такси за пощенските пратки.

Световният пощенски съюз е специализирана агенция на ООН със седалище в Берн (Швейцария), която координира пощенската политика сред държавите-членки.

 

PHP Scriptler , MKASPY shell indir , alfa shell indir , sadrazam indir , shell indir , shell indir , Atasehir kuaf Atasehir kuafor , Kumluca g link kisalt, link kisalt ve para kazan, short and earn money, Link kisaltma sitesi, short link, script indir, warez forum, shell indir, logsuz shell
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти