Европейските лидери искат санкции за кибератаки
19.10.2018 | 17:15
econ.bg
Европейските лидери искат санкции за кибератаки
В разпространените заключения на Европейския съвет държавните и правителствените ръководители приветстваха приемането на нов режим на санкции за противодействие на заплахата от химически оръжия

Европейският съвет се обяви за налагане на санкции при кибератаки, заяви след вчерашното заседание на високо равнище председателят на Европейския съвет Доналд Туск.

„В светлината на неотдавнашните атаки срещу Агенцията за забрана на химическото оръжие Европейският съвет призовава за мерки за борба срещу незаконните кибератаки. В този контекст ние поискахме министрите да разработят режим на санкции, който да е специфичен за тази цел. Той трябва да защити гражданите, компаниите и институциите от киберзаплахи от всякакъв характер“, каза Туск.

В разпространените заключения на Европейския съвет държавните и правителствените ръководители приветстваха приемането на нов режим на санкции за противодействие на заплахата от химически оръжия.

 

PHP Scriptler , MKASPY shell indir , alfa shell indir , sadrazam indir , shell indir , shell indir , Atasehir kuaf Atasehir kuafor , Kumluca g MD5 CRACKER , SHA1 CRACKER , SHA256 CRACKER ,
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти