Крайният срок за кандидатстване по програмата "Аз мога повече" е 2 ноември
12.10.2012 | 14:12
Крайният срок за кандидатстване по програмата "Аз мога повече" е 2 ноември
Началната дата за подаване на документи е 15 октомври 2012 г

Агенцията по заетостта (АЗ) публикува на сайта си информация за крайния срок за кандидатстване по програмата "Аз мога повече". Заявления могат да се подават до 2 ноември 2012 г.

Първоначално беше оповестена само началната дата за подаване на документи - 15 октомври 2012 г. От тази дата всички бюра по труда в страната приемат документи на желаещите да се включат в обучение по професионална квалификация или ключови компетентности. Срокът за подаване на заявления е точно три седмици.

От АЗ съобщават, че за улеснение на кандидатите бюрата по труда в този период ще приемат документи с удължено работно време.

Документите за участие по схемата “Аз мога повече” са актуализирани и публикувани на сайта на Агенцията по заетостта: www.az.government.bg. От известно време обаче страницата за програмата "Аз мога повече" не е достъпна.

Информация за програмата може да се намери в социалната мрежа Facebook и на специално създадените в тази връзка уебстраници на някои Доставчици на обучение.

Право на участие по схемата има всяко лице, което работи на трудов договор или е самонаето. Кандидатът подава заявление в бюрото по труда по местоживеене или по месторабота за обучение по ключови компетентности (чужд език или дигитална компетентност) или по професионална компетентност.

Страница на Econ.bg във Facebook

Още по темата
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти