Третите Годишни награди в туризма връчват тази вечер в Централния военен клуб
11.12.2018 | 09:35
econ.bg
Третите Годишни награди в туризма връчват тази вечер в Централния военен клуб
Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно Правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg

Третите Годишни награди в туризма, ще бъдат връчени тази вечер на официална церемония в Централния военен клуб. Призовете бяха определени чрез онлайн гласуване, в което според организаторите от Министерството на туризма за 16-те категории са гласували хиляди потребители.

Официалната церемония ще се състои от 18:30 часа, в Централния военен клуб, съобщава Министерството на туризма. Домакин на церемонията е министърът на туризма Николина Ангелкова, сред официалните гости ще са председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева, министрите на труда и социалната политика Бисер Петков и на младежта и спорта Красен Кралев. На събитието се очаква да присъстват още посланици, народни представители, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, работодатели, медии и др. 

Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно Правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 13 ноември и продължи до 5 декември, се припомня в съобщението.

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти