Microsoft Teams – едно от най-вълнуващите приложения в Office 365
15.03.2017 | 13:35
econ.bg
Microsoft Teams – едно от най-вълнуващите приложения в Office 365
Teams е много повече от поредната чат-базирана система с възможности за групови дискусии, видео разговори и споделяне на файлове

След тестов период, започнал през ноември 2016 г., на 14 март Microsoft направи Teams достъпен за своите над 85 милиона бизнес потребители на Office 365. Платформата за комуникация и колаборация е безплатно допълнение към почти всички съществуващи месечни абонаментни планове на облачната услуга, като освен работа през уеб браузър, потребителите имат на разположение десктоп и мобилноприложение за Windows, Android и iOS устройства.

Teams е много повече от поредната чат-базирана система с възможности за групови дискусии, видео разговори и споделяне на файлове. Решението е интегрирано с останалите продукти на Microsoft (Excel, Word, OneNote, SharePoint, Power BI и др.) и предоставя конектори към Dynamics 365, Salesforce, Jira, MailChimp, Google Analytics, Stack Overflow и още над 150 външни софтуерни продукти и ботове.

„Преминаването към съвременен, отворен и прозрачен стил на работа е част от основната ни философия, че няма универсално решение за всички.“, заяви в интервю Mira Lane - UX lead, Microsoft Teams. „Организациите се различават в начините си на работа и комуникация. Някои ще използват множество инструменти – например Yammer, през който Главният изпълнителен директор да се обръща към служителите, но за по-тясно сътрудничество и комуникация ще изберат Microsoft Teams. Смятаме, че е удачно да бъдат гъвкави.“

Безплатна пробна версия на Office 365, включваща приложението Teams, можете да намерите на сайта на Intelligent Systems  – водещ партньор на Microsoft за бизнес решения в Централна и Източна Европа. 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти