Промоционални полети от София и Варна до Истанбул с Turkish Airlines
25.09.2018 | 13:00
econ.bg
Промоционални полети от София и Варна до Истанбул с Turkish Airlines
Двупосочните билети са на ексклузивната цена от 109 евро с включени такси

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече международни дестинации от всяка друга в света, за поредна година предлага на всички пътуващи промоционални двупосочни билети от София и Варна до Истанбул. Те са на ексклузивната цена от 109 евро с всички включени такси. Пътуващите от България имат възможността да се възползват от специалните пакети на Turkish Airlines до 15 октомври 2018 г. за полети до 31 март 2019 г.

Промоцията на авиокомпанията дава шанс на още повече любители на пътешествията не само да се насладят на високото качество на обслужването на борда, но и да разгледат и опознаят един от най-големите градове в Европа – Истанбул – многолик и пълен с популярни културни и исторически забележителности. Към момента превозвачът осъществява 18 полета седмично от София до Града на Босфора и 11 от Варна, като така предлага много и различни варианти за организиране както на бизнес, така и на ваканционно пътуване.

„Промоционалните активности, които организираме и за поредна година предлагаме на пътуващите, са доказателство за глобалната ни амбиция да предоставяме отлично обслужване на възможно най-добри цени – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – Надяваме се, че по този начин ще успеем да мотивираме повече хора да пътуват и опознават света.“

Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 325 пътнически и товарни самолета и полети до 304 дестинации по целия свят, от които 255 международни и 49 вътрешни линии.

Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията www.turkishairlines.com или в социалните ѝ профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 800 ежедневни полета до 1317 летища в 193 страни. Повече информация за Star Alliance може да намерите на официалния уебсайт www.staralliance.com.

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти