"БHΠ Πapибa Лични Финaнcи" инвecтиpa 3.5 евро млн. в нoв oфиc в Πлoвдив
16.01.2019 | 11:15
econ.bg
"БHΠ Πapибa Лични Финaнcи" инвecтиpa 3.5 евро млн. в нoв oфиc в Πлoвдив
По време на официалната част Жозе Салойо връчи на Иван Тотев и Димитър Керин плакети за приноса им за развитието на бизнеса и инвестициите в Пловдив и Региона

С тържествена церемония БНП Париба Лични Финанси откри новия си модерен офис в град Пловдив. На събитието присъстваха Жозе Салойо, управител на БНП Париба Лични Финанси в България; Иван Тотев, кмет на град Пловдив; Стефан Делайе, председател на Френско-българска търговска и индустриална камара и заместник областният управител на област Пловдив инж. Димитър Керин.

Церемонията започна с мини футболен мач между отборите на Франция и България. Срещата завърши с победа на френския тим с 2:1.

По време на официалната част Жозе Салойо връчи на Иван Тотев и Димитър Керин плакети за приноса им за развитието на бизнеса и инвестициите в Пловдив и Региона.

„Ние инвестираме над 3,5 милиона евро в един изключително важен за компанията проект, който разкрива пред нас огромни възможности да посрещнем нуждите на клиентите днес, утре и в бъдещето. Първата му фаза стартира в Пловдив с откриването на новия ни офис и предстои старт на реализацията му и в София.

Ние не искахме да създадем просто един кол център, в който служителите говорят с клиентите. Желанието ни е да имаме гъвкаво и динамично работно пространство, в което колегите ни да се чувстват щастливи и да го използваме като център за развитие на хората и уменията им.

Гъвкавостта, която имаме в този офис ни позволява да изпълним целите, които имаме днес, но и тези, които сме си поставили за бъдещето. Целта ни е да развием екипи, които да работят по услугите на бъдещето със светкавична адаптивност и да прилагат технологии като роботизация, изкуствен интелект и аналитични модели. В момента в София вече имаме екипи с аналитична експертиза, които обслужват пет държави в Централна и Източна Европа“, заяви управителят на БНП Париба Лични Финанси в България.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти