Microsoft придоби фирма за иновативни мобилни имейл приложения
02.12.2014 | 16:57
Microsoft придоби фирма за иновативни мобилни имейл приложения
Acompli оптимизира пощенската кутия

Microsoft придоби Acompli – доставчик на иновативни мобилни имейл приложения за iOS и Android. Придобиването е част от усилията на компанията да помогне на потребителите да постигнат повече с мобилните си устройства.

Тази година компанията предложи Office за iPad и iPhone, а наскоро обяви и наличието на Office за устройства с Android. Това са важни стъпки от опитите на Microsoft да предложи висока производителност на различни мобилни платформи и компанията ще продължи да работи в тази насока.

Приложението на Acompli предлага иновативни начини за оптимизация на пощенската кутия, за насрочване на срещи и за работа с приложения и файлове. Потребителите харесват факта, че имат достъп до всички имейл услуги и че могат ефективно да управляват имейла си от едно място.

„Развълнувани сме от възможностите, които се откриват пред нас, предвид успеха на приложението и интегрирането му с настоящите разработки на екипа на Outlook. Целта ни е да предложим страхотни приложения за различни платформи, които поддържат различните имейл услуги, използвани днес, и да помогнем на потребителите да постигнат повече” сподели Раджеш Джа, корпоративен вицепрезидент, Outlook и Office 365.

С придобиването на Acompli портфолиото на Microsoft бе допълнено с приложение с иновативна технология и талантлив екип, който иска да предложи едно ново решение за имейл и комуникация на мобилни екрани. Това ще позволи на компанията по-бързо да предложи пълната мощ на Office за мобилни устройства. 

Още по темата
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти