Turkish Airlines – член на Star Alliance вече 10 години
12.04.2018 | 13:30
econ.bg
Turkish Airlines – член на Star Alliance вече 10 години
Turkish Airlines е част от семейството на Star Alliance от април 2008 г., когато превозвачът се превърна в 20-ия член на асоциацията

Turkish Airlines отбеляза десетата годишнина от присъединяването си към глобалната асоциация Star Alliance – първият изцяло международен съюз от авиолинии, създаден през 1997 г. с идеята да предложи достъп, внимание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Авиокомпанията отпразнува събитието в своята централа в Истанбул с участието на г-н Мехмед Илкер Айджъ, председател на Управителния съвет и Изпълнителния комитет на Turkish Airlines, и г-н Джефри Го, изпълнителен директор на Star Alliance.

Turkish Airlines е част от семейството на Star Alliance от април 2008 г., когато превозвачът се превърна в 20-ия член на асоциацията. При присъединяването си авиокомпанията добави към глобалната мрежа на съюза 31 уникални дестинации по целия свят, а днес техният брой е нараснал до цели 72.

„Имаме удоволствието да бъдем заедно с изпълнителния директор на Star Alliance, Джефри Го, и с всички наши гости, за да отпразнуваме 10-годишнината от членството на Turkish Airlines в Star Alliance. Както и досега, Turkish Airlines ще продължава да бъде важен партньор за международната асоциация и нейните членове, което е важен елемент от нашата обща стратегия и ще позволи на организацията да продължи успешно своето развитие. Сигурни сме, че като част от голямото глобално семейство на Star Alliance ни очакват още много градивни, творчески партньорства, основани на съвместната ни работа и общата ни цел да постигаме успехи и занапред“ – заяви Мехмед Илкер Айджъ, председател на Управителния съвет и Изпълнителния комитет на Turkish Airlines, по време на официалната годишнина.

„За мен е изключително удоволствие да присъствам на това специално събитие в Истанбул. През последните десет години Turkish Airlines изигра важна роля в развитието на глобалната мрежа на Star Alliance, особено за подобряване на достъпа до Турция, Централна Азия и Близкия изток. Асоциацията оперира вече няколко десетилетия и очакваме с нетърпение да продължим и занапред тясното си сътрудничество с Turkish Airlines, като насочим фокуса на Star Alliance върху подобряването на пътуването на клиентите чрез дигиталните технологии“  –  каза г-н Джефри Го, изпълнителен директор на Star Alliance.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти