Какво ядат милиардерите
14.12.2012 | 10:50
Какво ядат милиардерите
Или как руският олигарх Роман Абрамович плати 47 хил. долара за един обяд

Богатите хора са екстравагантни. Това е факт и е така, защото те наистина могат да си го позволят. На вас все пак не ви ли си е искало да дадете много пари заради голяма глупост – и то просто защото можете да си го позволите?

Е, понякога разкошният и луксозен начин на живот се превръща е ежедневие, а всички знаем, че руските милиардери са едни от най-ексцетричните хора на света, които обичат и да си угаждат.

За олигарха Роман Абрамович, който може да си позволи да купи и налива пари в английския футболен отбор „Челси“, въобще не е проблем да даде повече от 47 хиляди долара за обяд. Да, правилно прочетохте – 47 хиляди долара, а точната сума може да видите на снимката по-долу.

Разбира се, Абрамович може да си позволи да си поръча шампанско Cristal Rose за 10 000 долара и изисканите вина Chateau Petrus за 10 000 долара и La Tache Romanee за 15 000 долара. В менюто присъстват и ястие с трюфели за 200 долара, както и по-евтини италиански специалитети на стойност между 30 и 60 долара.

Това е касова бележка от скъпия ресторант Nello's в Ню Йорк. Абрамович е платил храната и напитките за себе си още петима души.

 

47667b11-d62d-ede7-26cf-29831eb92eb2

Снимка: Juliasegal.tumblr.com


Тази статия ви хареса? Присъединете се към Еcon.bg и във Facebook, за да следите всичко най-интересно за икономиката, предприемачеството, кариерата, личните финанси, политиката и обществото!

Още по темата
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти