Милиардерът Ричард Брансън пристига в България, ще изнесе лекция в НДК
09.03.2017 | 13:45
econ.bg
Милиардерът Ричард Брансън пристига в България, ще изнесе лекция в НДК
66-годишният бизнесмен държи много и на връзката с хората – той е един от най-активните британци в социалните мрежи като Twitter и е рекордьор по най-много последователи в LinkedIn

Една от най-харизматични личности в световния бизнес – сър Ричард Брансън, пристига в България. На 19 май той ще изнесе лекция в зала 1 на НДК, в която ще окуражи предприемчивите хора у нас да вярват в успеха си и да търсят път към реализирането му.

Брансън е сред най-успешните британски предприемачи. 

Той е основател на конгломерата Virgin Group, в който влизат над 400 компании, включително звукозаписната Virgin Records, телекомуникационната Virgin Mobile и авиокомпанията Virgin Atlantic.

За Virgin работят над 60 хил. души в 50 страни, а приходите на групата за 2012 г. например са близо 24 млрд. долара.

Освен като изключително успешен бизнесмен, Брансън е известен и като човек с приключенски дух – той стои зад проекти като опит за най-бързото прекосяване на Атлантика и основаване на компанията за космически пътешествия Virgin Galactic. 

Бизнесът е средство за положителна промяна на света – включително като се ангажира с решението на сериозните социални и екологични проблеми на днешния ден, убеден е Брансън.

66-годишният бизнесмен държи много и на връзката с хората – той е един от най-активните британци в социалните мрежи като Twitter и е рекордьор по най-много последователи в LinkedIn.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти