Морони е новата екзотична дестинация на Turkish Airlines в Африка
20.06.2018 | 12:20
econ.bg
Морони е новата екзотична дестинация на Turkish Airlines в Африка
Столицата на Коморски съюз е 304-ият град, до който авиокомпанията лети

Turkish Airlines, която лети до повече страни от всяка друга авиокомпания в света, добави Морони към своите дестинации. Морони е най-големият град и столица на африканската островна държава Коморски съюз. Той става част от мрежата на Turkish Airlines от 18 юни 2018 г. Полетите до Морони ще се изпълняват три пъти седмично и ще имат връзка с полетите до Сейшелските острови.

Коморски съюз се състои от три големи острова – Гранд Комор, Анжуан и Мохели. С полетите до Морони Turkish Airlines вече достига до 304 дестинации в 122 държави по целия свят, 53 от които са в Африка.

Името на Коморските острови идва от арабските моряци, които ги наричат лунни острови. Европейските държави пък ги кръщават островите на ароматите, тъй като на тях растат редица благоуханни растения като орлови нокти, орхидея и гардения. Земеделието е основният отрасъл на икономиката на страната, а климатът й е тропически.

Полетите на Turkish Airlines до Морони, изпълнявани от 18 юни*, са както следва:

Номер на полет

Дни

Отпътуване

Пристигане

TK 748

Понеделник, сряда, събота IST 01:40

HAH 13:30

TK 749

Понеделник, сряда, събота

HAH 16:40

IST 04:10 +1

Всички часове са посочени в местно време.

Началната цена за двупосочни билети до Морони от Истанбул започва от 973 долара, а от София – от 789 евро, с включени всички такси.

За да видите графика на полетите, може да посетите www.turkishairlines.com, да се свържете с кол центъра на авиокомпанията на +90 212 444 0849 или да проверите на място във всеки търговски офис на Turkish Airlines.

* Turkish Airlines си запазва правото да прави промени в това отношение.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти