Повече пространство и удължено работно време предлага обновеният офис на EVN в Стара Загора
29.11.2018 | 11:15
econ.bg
Повече пространство и удължено работно време предлага обновеният офис на EVN в Стара Загора
От началото на 2019 г. модерният EVN офис ще бъде отворен за клиенти 7 дни в седмицата

На 28 ноември 2018 г. EVN България откри обновеният си офис за клиентско обслужване в гр. Стара Загора на ул. „Отец Паисий“ 89. На церемонията присъстваха Робърт Дик, председател на управителния съвет на EVN България, Янчо Калоянов, зам.-кмет на община Стара Загора, Надежда Чакърова-Николова, омбудсман на община Стара Загора, Емил Георгиев, председател на Федерацията на потребителите и други. 

„Ние следваме желанията на нашите клиенти и се стремим да им предлагаме обслужване и консултация в приятна и удобна среда“ каза Дик при откриването. „Надявам се по-широкото пространство на офиса, увеличеният брой на EVN консултанти и приятната атмосфера да се приемат добре от нашите клиенти в Стара Загора и областта“, сподели още той. 

Напълно обновеният EVN офис предлага пълният набор от продукти, услуги и консултации, свързани с доставките на електроенергия. Той е разположен в по-голямо и просторно помещение с площ от 126 кв. м. и разполага с 10 работни места в сравнение с 6-те работни места досега. Той ще работи с удължено работно време: понеделник – петък: 09:00 – 19:00 ч., а от началото на 2019 г. ще е отворен 7 дни в седмицата. 

Откриването на новия модерен EVN офис следва политиката на дружеството за развитие и подобряване на стандартите на клиентско обслужване, съобразяване с изискванията и очакванията на клиентите. Подобни модерни клиентски офиси компанията вече откри в Бургас и Пловдив. С откриването на клиентски офис EVN България залага на модерна визия на клиентското обслужване, предлагано от енергийните инфраструктурни компании в България.

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти