На плаж в Черноморец искат 40 лева за чадър и два шезлонга
02.07.2019 | 10:30
econ.bg
На плаж в Черноморец искат 40 лева за чадър и два шезлонга
Да, 40 лева струват чадър и два шезлонга. Това потвърди Милен Янков, наемател на плаж Flores Beach в Черноморец, за който в социалните мрежи се разпространява касова бележка колко струва най-елементарната услуга, когато почиваш на морето

Да, 40 лева струват чадър и два шезлонга. Това потвърди Милен Янков, наемател на плаж Flores Beach в Черноморец, пред Нова телевизия, за който в социалните мрежи се разпространява касова бележка колко струва най-елементарната услуга, когато почиваш на морето. Споделяне има и във Facebook групи на живеещи в България руснаци, с красноречивия коментар че при такива цени няма да има туристи на българското Черноморие.

Янков обясни, че това е цена за четири комплекта, "на най-хубавото плажче", а останалите чадъри и шезлонги са по-евтини, като 50% от плажа бил свободна зона.

Наемателят заяви и, че така било от 4-5 години и не било новина, а цената била "в пъти по-ниска от тази, която трябва да е икономически изгодна". Янков каза и колко трябва да е цената на сянката, за да му е изгодно – 88 лева, като той добави, че плаща всяка година 120 000 лева на Министерството на туризма.

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти