Агенцията за приходите с нов зам.-шеф
12.07.2013 | 16:10
Агенцията за приходите с нов зам.-шеф
Галя Димитрова поема ръководството на бизнес процесите и оперативните дейности

Галя Димитрова е новият заместник изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП). Тя поема ръководството на бизнес процесите и оперативните дейности в агенцията.

Димитрова ще отговаря пряко за основните функции на НАП – контрол, събиране, обслужване, ревизии при особени случаи и др. Досега тя оглавяваше териториална дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители“ (ГДО) на НАП.

Ръководството на ГДО се поема от Койка Янева. Тя е дългогодишен служител на НАП, като е била директор на структурата от 2006 г. до 2009 г.

Илиана Христова, която до сега изпълняваше длъжността, е назначена за директор на териториалната структура на НАП в София. Тя е в системата на данъчната администрация от 1995 г., като е започнала своята кариера като данъчен инспектор в данъчно подразделение в столицата. През годините последователно е била главен данъчен инспектор, главен инспектор по приходите, началник отдел „Координация“ в дирекция „Контрол“ на столичната НАП. Преди назначаването си за директор на софийската дирекция на НАП, Илиана Христова беше директор на дирекция „Контрол“ в структурата.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти