Винетки за 2,8 млн. лв. са продадени от началото на годината
14.06.2013 | 13:00
Винетки за 2,8 млн. лв. са продадени от началото на годината
Отчитат ръст при продажбите на седмични и месечни стикери за ТИР-ове

Близо 400 000 винетки от всички разновидности има в крайните дистрибуторски пунктове на разпространителя „Винетни стикери 12-17” (ВС 12-17) в началото на летния сезон. Подсигурени са достатъчно стикери за родните шофьори, на които предстоят пътувания и не са закупили досега стикери за своите леки автомобили, както и за преминаващите през страната туристи или връщащи се от пътуване в чужбина българи.

За тях са налични общо 177 000 стикера от предназначения за леки коли вид К3 в трите подвида – седмични, месечни и годишни.

От началото на дистрибуционния период за 2013 г. до 10 юни в крайните пунктове на „Винетни стикери 12-17” са продадени над 2,8 млн. винетки от всички разновидности. Запазват се нивата на търсене на винетки при леките автомобили спрямо същия период на 2012 г. При тежкотоварните автомобили обаче има значителен ръст в продажбите на седмични и месечни стикери от видовете К1 и К2, заради намаляването на тяхната цена и повишаването на цената за дневните стикери от тази година.

В момента винетки могат да бъдат  открити в над 3000 крайни разпространителски пункта в цялата страна. Стикерите  са достъпни в клонове на Български пощи, в бензиностанциите на "Лукойл", ОМV, "Петрол, "Еко България", "Шел", "Круиз", "Ромпетрол", "Нис Петрол". Винетки могат да се закупят и от някои търговски вериги, сред които са "Пикадили", "Офис 1 Суперстор", в клоновете на "Изипей"" и "Браво Инвестмънтс", "M&BM Експрес" и др.

Още по темата
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти