ГЕРБ ще внесе отново Закона за концесиите
25.05.2017 | 17:05
econ.bg
ГЕРБ ще внесе отново Закона за концесиите
Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов по повод нападките на народния представител от левицата Драгомир Стойнев, че няма достатъчно законодателни инициативи в НС

От парламентарната група на ГЕРБ ще внесат отново другата седмица като приоритет Закона за концесиите, върнат с вето на президента, когато нямаше парламент. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов по повод нападките на народния представител от левицата Драгомир Стойнев, че няма достатъчно законодателни инициативи в НС, предаде БГНЕС.

Недопустимо е да се правят общи разсъждения и политически внушения, защото една парламентарна група била внесла три законопроекта, които са претопляни от миналия парламент, продължи по темата той.

„Има друг списък със 17 законопроекта, които чакат и са в една или друга степен на наказателна процедура. Първият от тях е Законът за концесиите, върнат с вето на президента, когато нямаше парламент“, обясни той и уточни, че ГЕРБ ще внесе този закон като приоритет другата седмица.

„Питайте си президента как се отговаря на вето“, коментира Данаил Кирилов към БСП. „За да отговоря на неоснователните нападки мога да кажа, че не ми бе дадена думата преди гласуването на дневния ред“, каза още той.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти