Депутатите на БСП се връщат в пленарна зала
30.05.2019 | 09:00
econ.bg
Депутатите на БСП се връщат в пленарна зала
Депутатите от БСП се очаква да се завърнат в пленарната зала днес след месеци на бойкот на парламента. Това решение е взето от Националния съвет на социалистите, проведен след евровота

Депутатите от БСП се очаква да се завърнат в пленарната зала днес след месеци на бойкот на парламента. Това решение е взето от Националния съвет на социалистите, проведен след евровота. Те обявиха вчера, че ще искат оставката на финансовия министър Владислав Горанов заради изплатените на партиите по-големи субсидии от размера, записан в закона.

Днес Народното събрание ще разгледа промени в закона за дейностите по предоставяне на услуги. Измененията предвиждат доставчиците на услуги да не могат да бъдат дискриминирани и да се гарантира, че всички клиенти от Европейския съюз ще имат същия достъп до оферти, цени и условия на продажби както гражданите на държавата членка, в която е установен търговецът.

Парламентът се очаква да приеме годишните отчети за дейността на Българската академия на науките и на Комисията за енергийно и водно регулиране.

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти