Деян Димов е новият шеф на Пристанище "Бургас"
04.06.2010 | 17:16
Деян Димов е новият шеф на Пристанище "Бургас"
Ръководството на порта е сменено заради несправяне с работата

Деян Димов е назначен за директор на пристанището в Бургас от днес. Това съобщиха от пресслужбата на пристанището. Досега той е бил директор "Експлоатация" в пристанището и има повече от 20-годишен стаж в държавното дружество.

Целият борд на пристанището в Бургас е бил сменен вчера. Причината, посочена като мотив за смяната, е несправяне с работата, пише БТА, цитирана от Dariknews.bg.

По-рано днес стана ясно, че апелативният прокурор на Бургас Емил Христов е разпоредил проверка на пристанището. Повод за това е станала информация, изнесена от Директора на Морска администрация кап. Живко Петров по време на извънредно съвещание на административното ръководство на порта.

На съвещанието е била отчетена статистика за извършени престъпления и административни нарушения на територията на пристанището и акваторията му.

Според информирация на Дарик радио прокуратурата работи по дела за кражби на оръжие и боеприпаси, както и по версията служебни лица да са получавали комисионни от проститутките в района на пристанището, срещу осигуряване на достъп до корабите. Ревизират се всички спрени или прекратени разследвания за продажби на акцизни стоки без бандерол.

 

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти