Клиентски съвет на EVN България обсъди удобствата на безкасовите начини на плащане
23.10.2018 | 17:00
econ.bg
Клиентски съвет на EVN България обсъди удобствата на безкасовите начини на плащане
Клиентски съвет на EVN България е съставен на доброволен принцип от битови клиенти, които участват в дискусии с представители на компанията

На 20 октомври 2018 г. в гр. Казанлък се проведе поредната среща на Клиентски съвет към EVN България. Акцент на дискусията бяха различните възможности за заплащане на консумирана електро- и топлоенергия от битови клиенти, както и удобствата на безкасовите начини за плащане, които компанията предлага на своите клиенти: системата „EVN Онлайн плюс“, директен дебит, интернет банкиране, банкомат, epay.bg, transcard. Участниците в съвета изложиха мнения относно удобствата на онлайн плащанията.

Повече информация за видовете безкасови плащания е налична ТУК.

Клиентски съвет на EVN България е съставен на доброволен принцип от битови клиенти, които участват в дискусии с представители на компанията. За настоящия състав на Клиентски съвет това беше четвърто заседание. Дискутират се различни теми, свързани с дейността на EVN България и се изработват различни предложения и препоръки, които биха били полезни за усъвършенстване на предоставяните от дружеството услуги.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти