НАП запечата за седмица хотел "Маринела" в София
28.09.2018 | 09:40
econ.bg
НАП запечата за седмица хотел "Маринела" в София
От снощи хотел "Маринела" в София, собственост на Ветко и Маринела Арабаджиеви, е запечатан за седмица от инспектори на НАП, заради данни, че част от фискалните му апарати не са имали връзка с Приходната агенция

От снощи хотел "Маринела" в София, собственост на Ветко и Маринела Арабаджиеви, е запечатан за седмица от инспектори на НАП, заради данни, че част от фискалните му апарати не са имали връзка с Приходната агенция.

Достъпът до хотела не е ограничен, но не се регистрират нови гости. Не са отменени и предварително планираните събития. За 13 часа там е насрочена кръгла маса по проекта "Няма добра дрога", в която участие са заявили кметът на София Йорданка Фандъкова и заместник -министърът на младежта и спорта Стоян Андонов.

В прессъобщение от хотел "Маринела" обясниха, че санкцията е  заради проверка, извършена на 4 септември, установила липсващо свидетелство за регистрация на Интегрирана автоматизирана система за управление на търговската дейност. На 17 септември липсващите документи са били предоставени на проверяващите.

От НАП обявиха, че публични коментари по темата няма да се правят.

 

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти