Ограничават движението за тежкотоварни автомобили по празниците
21.12.2017 | 13:15
econ.bg
Ограничават движението за тежкотоварни автомобили по празниците
Шофьорите да карат внимателно, да се съобразяват с пътниците знаци, организацията, която е поставена на пътищата, сигналите и указанията, които ще дава и Пътна полиция, както и колите да бъдат пригодени със зимните условия

На 22 декември в последния работен ден от 16.00-20.00 ч. ще има забрана за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона, както и на 27 декември, 29 и 1 януари.

Забраната важи за всички автомагистрали и някои по-натоварени пътни артерии. Към този момент цялата републиканска мрежа е проходима и няма проблеми за автомобилите, но през цялата зима проходите "Петрохан" и "Троянски" остават затворени за автомобили над 12 тона, както и вископланинските.

Шофьорите да карат внимателно, да се съобразяват с пътниците знаци, организацията, която е поставена на пътищата, сигналите и указанията, които ще дава и Пътна полиция, както и колите да бъдат пригодени със зимните условия.

0700 130 20 е дежурният телефон на ситуационният център в АПИ, на който винаги може да бъде получена информация за всеки един участък от републиканската пътна мрежа.

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти