Оптималната среда за протичане на летния сезон е цел номер едно
07.02.2017 | 16:25
econ.bg
Оптималната среда за протичане на летния сезон е цел номер едно
Това заяви на пресконференция служебният министър на туризма Стела Балтова

Създаване на оптимална среда за протичане на летен сезон за 2017 г. е приоритетна и оперативна цел номер едно за Министерство на туризма. Към момента очакванията за летния сезон са позитивни. 

Това заяви на пресконференция служебният министър на туризма Стела Балтова, предаде БГНЕС. Балтова представи екипа си, състоящ се от Ирена Георгиева-служебен зам.-министър на туризма и Биляна Райчинова, началник на кабинета. 

Тя увери, че не е уволнила никой от министерството. „Убедена съм, че работата с експертния състав на Министерство.

Сред другите задачи Балтова посочи работата по системата за единна туристическа информация, като напомни, че за нея има отворена обществена поръчка, която сега се обжалва, и изтъкна, че тази система е важна за изсветляване на сивия сектор в бранша.во на туризма ще спомогне за това да продължим институционализация на министерството”, каза служебният министър. 

Балтова подчерта, че ръководеното от нея министерство ще се води от приоритетите на служебния кабинет като цяло, а именно – осъществяване на нормален преход към 44-то НС, осигуряване нормалното функциониране на държавата до следващото легитимно правителство, провеждани на честни избори и подготовка на председателството на Съвета на ЕС.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти