Подписват Националния рамков договор днес Подписват Националния рамков договор днес
28.02.2018 | 14:00
econ.bg
Подписват Националния рамков договор днес Подписват Националния рамков договор днес
На срещата присъствал и финансовият министър Владислав Горанов, председателят на БЛС Венцислав Грозев и председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков

В 17 ч. в Министерството на здравеопазването ще бъде подписан Националният рамков договор. Ще работим като партньори, ще си помагаме в рамките на бюджета за 2018 г. на НЗОК. Това заяви здравният министър Кирил Ананиев след среща с премиера Борисов, предаде БГНЕС.

На срещата присъствал и финансовият министър Владислав Горанов, председателят на БЛС Венцислав Грозев и председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков.

На подписването ще разкажем и подробностите по Националния рамков договор. Те са такива, каквито договорихме с двата браншови съюза, добави той. На всички въпроси ще отговоря към 17 ч., а относно задълженията, ще ви кажа как предлагаме да се реши, подчерта Ананиев.

Действително разговорът съвместно с премиера, който бе гарант на тази среща, определено носи своя обнадеждаващ ефект, отбеляза председателят на БЛС д-р Венцислав Грозев. Навлизане казах, че съм оптимист реалист и излизам с оптимизъм, добави д-р Николай Шарков, председател на Българския зъболекарски съюз.

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти