Проверяваме избирателната си секция по интернет, с SMS или по телефона
26.05.2019 | 10:40
econ.bg
Проверяваме избирателната си секция по интернет, с SMS или по телефона
Гражданите могат да проверяват номера на избирателната си секция и мястото на гласуване на предстоящите избори за Европейски парламент в интернет, с SMS или на телефонен номер

Гражданите могат да проверяват номера на избирателната си секция и мястото на гласуване на изборите за Европейски парламент в интернет, с SMS или на телефонен номер.

Справките се осигуряват със съдействието на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ към Министерството на регионалното развитие и благоустройство. Информация в интернет може да се получи на адрес https://www.grao.bg/elections/.

Друга възможност за получаване на информация за избирателната си секция и мястото на гласуване е чрез изпращане на есемес на номер 18 429, обслужващ трите мобилни оператора у нас. Цената на съобщението е 25 стотинки без ДДС. Есемесът трябва да съдържа ЕГН-то на гражданина, който ще гласува.

Последният начин да получите справка за на избирателната си секция и мястото на гласуване на предстоящите избори за Европейски парламент е да се обадите на номер 0800 14 726. Телефонните позвънявани са безплатни за цялата страна.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти