Райфайзен откри зони за банково самообслужване в столицата
04.11.2013 | 12:00
Райфайзен откри зони за банково самообслужване в столицата
Обслужване по всяко време на денонощието

В София отвориха врати първите зони за банково самообслужване на Райфайзенбанк (България). Те дават възможност за банкиране 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Трите зони в столицата се намират на ул. Христо Стамболийски 3, зад НДК, на площад Света Неделя 5, както и на бул. Черни връх 32 А.

Зоните за самообслужване са оборудвани с т.нар. устройство “киоск”. Чрез него могат да се извършват плащания чрез интернет банкирането Райфайзен Онлайн, да се разпечатват електронни извлечения и форми за кандидатстване за продукти и услуги на банката, както и да се разглеждат икономически и финансови интернет сайтове. Освен това клиентите могат да се свързват и с Кол центъра на банката. Зоните са оборудвани и с по-висок клас банкомати. На тях освен да се теглят пари, могат и да се внасят средства в реално време.

Зоните за банково самообслужване са част от комплекса иновативни електронни услуги, които отскоро Райфайзенбанк предлага. Освен от тях, клиентите могат да се възползват от безжичния достъп до интернет в офисите на банката и от мобилното приложение на Райфайзен Онлайн за iPhone и iPad и за мобилни устройства с операционна система Android™.

Още по темата
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти