Тази реклама направо ще ви залепи за стената
08.10.2013 | 14:45
Тази реклама направо ще ви залепи за стената
Вижте реакциите на група ужасени очевидци, станали свидетели на яростна телекинеза

Вярвате ли в свръхестественото?

Ако майсторски направени хоръри понякога са способни да разклатят представите ни за света, който си мислим, че познаваме, то представете си, ако сами станем свидетели на нещо невиждано.

Точно това се случва с група обикновени хора, посетители на обикновено кафене, които изведнъж се превръщат в очевидци на телекинезтичния гняв на млада дама. В яда си тя събаря книги, размества маси и столове и наказва един нищо неподозиращ човек за проявеното от него невнимание... И то – само с поглед!

Разбира се, стените са фалшиви, лавиците са снабдени със специални пружини, а мебелите са обект на дистанционен контрол. Разгневеното момиче и злощастното момче са талантливи актьори, удивените посетители са жертви на скрита камера, а записът от нея е сред най-гледаните в мрежата за видеосподеляне YouTube.

Сигурно вече се досещате, че целта на този ефектен театър не може да бъде нищо друго, освен... реклама.

Видеото с високо качество предшества една от премиерите на нов холивудски психотрилър - „Кери“ („Carrie”). Филмът е базиран на едноименния роман на Стивън Кинг, който пресъздава историята на отхвърлено от обществото момиче с изявени телекинистични способности. То използва силите си, за да отмъщава на онези, които я тормозят.

Продукцията събира на едно място известните актриси Джулиан Мур и Клоуи Грейс Мориц. Тя вече има рейтинг във филмовата база IMDB – потребителите са го оценили на 5,9/10.

Премиерата на "Кери" у нас ще се състои на 18 октомври, напомнят официалните дистрибутори на филма в България.

"Ако „Кери“ e дори наполовина толкова вълнуващ, колкото е неговата реклама, ние със сигурност няма да пропуснем неговата премиера“, коментира сайтът Gizmodo.com. Макар че едва ли можем да кажем същото за ужасените хора от този клип...“.

Вижте видеото и стъписаните очевидци в него:

Още по темата
Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти