Тайна среща между Плевнелиев и вицепрезидента на Amazon
22.04.2014 | 20:28
econ.bg
Тайна среща между Плевнелиев и вицепрезидента на Amazon
Президентът се е видял с представителя на компанията в Австрия

Президентът Росен Плевнелиев призна за още една тайна среща, която е провел, докато е бил в Австрия. Той посочи, че че освен с шефа на EVN, той се видял и с вицепрезидента на компанията за интернет търговия Amazon.

"Много ми е странно защо, говорейки за толкова много тайни срещи, хората не си зададат елементарния въпрос: "Не е ли съвсем в рамките на нещата държавният глава, когато е на посещение в Австрия, когато ще срещне с президента на Австрия, с министъра на външните работи на Австрия, знаейки, че те ще поставят категорично и ясно въпроса за най-големия инвеститор за България и за Австрия като най-голям инвеститор за България и региона, нима не е редно държавният глава да го направи”, заяви държавният глава, пише inews.bg.

Плевнелиев изтъкна, че по време на срещата си е лобирал за повече работни места и инвестиции в България пред австрийския председател на бизнеса.

"Отидете, организирайте шпиц команда, арестувайте я, защото държавният глава се е опитал да работи за една достойна българска позиция, а именно работни места и повече инвестиции в България”, обясни Плевнелиев. 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти