Търговско изложение “Натурално BG“ 2019 ще се проведе за първа година във Винарския комплекс в с. Мечка
29.03.2019 | 10:40
econ.bg
Търговско изложение “Натурално BG“ 2019 ще се проведе за първа година във Винарския комплекс в с. Мечка
Продуктите и услугите с които ще могат да се запознаят посетителите са от хранително-вкусовата промишленост, био земеделието, винопроизводители, занаятчии и много други

Търговско изложение “Натурално BG“ 2019 ще се проведе за първа година на територията на Винарския комплекс в село Мечка на 16 юни 2019 г. 

На изложението са поканени фирми от различни области на страната, както и изложители от съседна Румъния. Продуктите и услугите с които ще могат да се запознаят посетителите са от хранително-вкусовата промишленост, биоземеделието, винопроизводители, занаятчии и много други. Очаквания брой на посетителите е да надхвърли 1000 души от цяла България и Румъния.

Организаторите са се погрижили за професионална организация, забавления за участници и посетители и широко медийно отразяване на събитието!

По време на изложението, посетителите ще имат възможност, да разгледат част от ретро автомобилите, които ще вземат участие в ретропарадът на Русе през същият месец.

На Официалното откриване, което ще е в 13 ч на 16.06.2019, са поканени Ръководствата на община Иваново, община Русе, както и Областната администрация.

Рекламодатели и участници може да се свържат с организаторите на имейл адрес: eventplaning2019@gmail.com и на телефон:0898/893-998.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти