Четири сайта за видео, които са по-добри от YouTube
01.02.2017 | 16:10
econ.bg
Четири сайта за видео, които са по-добри от YouTube
От MakeUseOf ни запознават с други сайтове, които - според някои потребители - дори са по-добри от YouTube

Няма съмнение, че YouTube е най-популярният видео сайт в света. Но какво се случва, ако той има технически проблем или по някаква причина нямате достъп до него? Какви са алтернативите? От MakeUseOf ни запознават с други сайтове, които - според някои потребители - дори са по-добри от YouTube.

1. Vimeo

Това всъщност е първият сайт, който започва да предлага HD видеа в интернет. Фокусът му е именно върху високото качество. Освен клипове от различни категории, в него можете да намерите и добре познати филми и сериали.

2. Metacafe

Сайтът е специализиран в по-краткото видео съдържание. Има богат избор от спортни видеа, рецензии на продукти, уроци и обучения. Един от плюсовете е опростеният интерфейс.

3. Veoh

Създателите на сайта са от Израел и го определят по-скоро като интернет телевизия. Повечето видеа са спонсорирани от професионални продуценти. Преобладават музикалните клипове, както и епизодите на популярни сериали.

4. The Internet Archive

Както подсказва и заглавието, това е онлайн библиотека със съдържание, включващо книги, музика, софтуер и видеа. Все пак имайте предвид, че повечето клипове са по-стари, но пък ще ви свършат добра работа, ако например правите проучване за нещо. Можете и сами да качвате видеа.

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти