"Далкия Варна" обяви 2 летни кампании
15.05.2010 | 13:25
"Далкия Варна" обяви 2 летни кампании
Ден на отворените врати се провежда в компанията

Ден на отворените врати организира "Далкия Варна" за всички свои клиенти да разгледат инсталациите за производство. От компанията обявиха, че днес стартират летните промоционални кампании за топла вада и техническите проверки по вътрешните инсталации в имотите на абонатите. Те ще продължат до 31 октомври.

Ежедневните технически проверки на вътрешните инсталации по имоти в сгради ще инспектират състоянието на водомерите за топла вода, крановете и възвратните клапани. При нужда от смяна на водомери, кранове или клапани, това може да стане незабавно при много добри условия в цените. Огледите в една сграда ще бъдат извършвани наведнъж.

От компанията още съобщават, че цената на топлата вода от 1 май 2010 г. ще бъде 6.65 лв с ДДС , т.е. с 5% по- ниска от цената на загряване с електричски бойлер на нощна тарифа. Възможни са промени на цената на 1 м3 топла вода спрямо цената на електрическата енергия от 01/07/2010. Както и в предишните години, клиентите ще се възползват от по-изгодна цена на топлата вода.

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти