"Топлофикация София" е готова с изравнителните сметки
16.08.2016 | 09:15
econ.bg
"Топлофикация София" е готова с изравнителните сметки

"Топветдесет и пет на сто от изравнителните сметки за парно и топла вода на столичани за периода 1.05.2015 г. - 30.04.2016г. вече са в информационните масиви на "Топлофикация София" ЕАД, съобщиха от дружеството.

От утре те ще бъдат достъпни на Интернет страницата на дружеството, в касите и в информационните системи за безкасово разплащане. Клиентите на компанията, които имат суми за получаване, могат да изберат един от предлаганите варианти за връщане - по банков път, да получат парите си на каса на "Топлофикация София" или да оставят сумата за покриване на следваща сметка.

С оглед облекчаване на битовите и бизнес клиенти и през тази година "Топлофикация София" дава възможност сумите за връщане от изравнение да се получават по банков път.

Сумите за връщане от изравнение могат да се получават в брой във всички каси на компанията.

От дружеството напомнят, че възстановяват суми само на онези клиенти, които нямат просрочени неплатени сметки. Сумите се възстановяват срещу документ за самоличност само на титуляра на партидата или на лице, представило пълномощно за конкретния случай.

Сумите за доплащане, заедно с месечните сметки за топла вода могат да бъдат внесени във всяка каса на компанията или по безкасов път, онлайн чрез Еpay, чрез банкомати, електронно банкиране или открита разплащателна сметка.

 

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти