20% обратно от стойността на покупките за притежатели на нови кредитни карти от Пощенска банка
06.10.2016 | 14:50
econ.bg
20% обратно от стойността на покупките за притежатели на нови кредитни карти от Пощенска банка
Експертите на банката отчитат, че клиентите все по-активно използват кредитните си карти при пазаруване и те постепенно се превръщат във все по-предпочитан платежен инструмент

До 31 декември 2016 г. всеки клиент, заявил нова кредитна карта MasterCard Standard, МаsterCard World, VISA Classic илиVISA Goldот Пощенска банка, получава 20% отстъпкаот стойността на всички покупки, направени с нея в първия месец от активирането ѝ. Наградата се превеждапо кредитната карта на потребителя в срок до 2 месеца, считано от края на едномесечния период за извършване на трансакции, съгласно условията на промоцията.

Експертите на банката отчитат, че клиентите все по-активно използват кредитните си карти при пазаруване и те постепенно се превръщат във все по-предпочитан платежен инструмент. Пощенска банка е сред водещите банки в картовия бизнес у нас, дългогодишен партньор на Visa и MasterCard и първата банка с модерна мобилна апликация за своите картодържатели. Банката изследва постоянно променящите се нужди и желания на своите клиенти, за да им предоставя персонални решения за удобна употреба на кредитните им карти.  

„През последните години отчетохме много добра финансова култура сред нашите клиенти и потребителите с кредитна карта. Това може само да ни радва и да ни стимулира да даваме още по-голяма добавена стойност на продуктите и услугите, които им предлагаме. Непрекъснато обогатяваме спектъра от функционалностите, за да могат картодържателите да си позволяват и покупки с по-висока стойност, без да натоварват семейния си бюджет. Те могат да се възползват от предимствата, които им даватнашите карти, като например възможност за разсрочване на трансакции до 12 месечни вноски само с едно обаждане по телефона и дълъг гратисен период“, коментират от Пощенска банка.

Заявленията за нова кредитна карта могат да се подават бързо и лесно онлайн през сайта на банката, като за тяхното разглеждане не се заплаща такса. 

Повече информация за предстоящата промоция потребителите могат да научат във всеки клон на Пощенска банка в страната и на www.postbank.bg.

С програмата за лоялност „Моите награди“ (MyRewards) на Пощенска банка клиентите автоматично печелят бонус точки от всяка покупка, без значение къде е направена. Точките лесно могат да се обменят за парични награди, достигащи 500лв. в рамките на една календарна година. Колкото по-често клиентите плащат с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събират. Наградите биха могли да надхвърлят значително стойността на годишната такса за обслужване по кредитната им карта.

С кредитна карта от Пощенска банка потребителите могат да вземат даденастокаведнагаи да я изплатят на месечни вноски и без лихва, използвайки атрактивната услуга „Покупки на равни месечни вноски“. Услугатаим дава възможност да разсрочат сумата на своите покупки на безлихвени вноскипри конкретни търговци. 

Списък с партньорите и техните обекти могат да бъдатнамерени на www.postbank.bg или чрез мобилното приложение MyCard, което е без аналог на пазара.С него клиентите виждат най-изгодните местаблизо до тях за пазаруване с кредитна карта, както и всички офиси и банкомати на банката. Приложението може да бъде свалено от Google Play и App Store. 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти