EVN България и общественият посредник на Казанлък проведоха срещи с клиенти в Шипка и Средногорово
03.08.2017 | 13:45
econ.bg
EVN България и общественият посредник на Казанлък проведоха срещи с клиенти в Шипка и Средногорово
Срещите са в рамките на инициативата „EVN при Вас“

На 2.08.2017 г. представители на EVN България се срещнаха с клиенти в гр. Шипка и с. Средногорово (общ. Казанлък). Срещите бяха организирани от обществения посредник на община Казанлък Гинка Щерева. 

Сред обсъжданите теми бяха конкретни потребителски въпроси, теми от сферата на клиентското обслужване, въпроси свързани с поддръжка на мрежата в района, работата на аварийните екипи, нови цени на електроенергията в сила от 01.07.2017 г. и др. В присъствието на кметовете на населените места бяха обсъдени важни за клиентите теми, свързани с обслужването по райони.

Съвместните срещи са част от доброто сътрудничество между EVNБългария и обществения посредник на община Казанлък. 

Срещите с клиенти са в рамките на инициативата „EVN при Вас“, коятовключва посещения на място от експерти на дружеството по общини и кметства, основно в малки населени места. Посещенията имат за цел провеждане на отворена за всички дискусия по теми от интерес за клиентите.

Срещите се организират както по инициатива на EVN България, така и по покана от страна на местни организации или кметства. До момента са проведени изнесени срещи общо в над 60 малки населени места. 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти