InterContinental® Hotels & Resorts предлагат на гостите си 200 пленителни дестинации
23.11.2018 | 17:00
econ.bg
InterContinental® Hotels & Resorts предлагат на гостите си 200 пленителни дестинации
Най-голямата марка луксозни хотели в света си партнира с художникът Александър Хол за позиционирането на арт инсталацията „200 InterContinentals by Haut de Gamme“

Водещата световна верига луксозни хотели InterContinental® Hotels & Resorts си партнира с известния художник Александър Хол, базиран в Лондон и познат още под псевдонима Haut de Gamme© за създаването на модерна арт инсталация, показваща 200-те InterContinental хотелa по целия свят. 

Арт инсталацията е направена от 200 бутилки от шампанско, всяка изрисувана ръчно от Александър Хол в типичния негов стил с ярки цветове и шарени капки. Творбата на всяка бутилка е уникална, а дизайнът е вдъхновен от всеки един от 200-те InterContinental хотелa, включително и InterContinental Shanghai Wonderland, който предстои да бъде открит. Бутилките са окачени заедно, така че да образуват числото 200.

„Когато започнах да рисувам върху бутилките от шампанско исках хората да почувстват нещо позитивно. Шампанското за мен е олицетворение на щастието, радостта и хората, които се събират, за да празнуват заедно. Затова реших да изрисувам бутилки от шампанско, за да отпразнувам 200-те InterContinental хотела в целия свят. Искам бутилките да отразяват уникалността и индивидуалността на всеки хотел и дестинацията, която представя. За мен е чест да бъда част от този проект и се надявам, че когато съм на 80, ще ме поканят да отпразнуваме 400 хотела InterContinental в целия свят“ – каза Haut de Gamme© (Александър Хол).

„InterContinental Sofia е един от 200-те хотела от веригата, предоставяща дискретен лукс и достъп до невероятни дестинации по целия свят. Всяка една от тези бутилки е уникална, както е и всеки един от нашите хотели, а заедно формират впечатляващ арт шедьовър. Щастлив съм, че с отварянето си по-рано тази година, InterContinental Sofia е част от това произведение на модерното изкуство“ – добави Анджело Зукала, Генерален мениджър на InterContinental Sofia.

InterContinental Sofia е символът на съвременния лукс в София – градът, който носи енергията на 7000 години история на древни цивилизации. Забележителната локация точно в сърцето на града предоставя на гостите автентично усещане за дестинацията.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти