Wizz Air въвежда нова уеб услуга – съветник за пътешествия Trip Planner
21.09.2017 | 12:20
econ.bg
Wizz Air въвежда нова уеб услуга – съветник за пътешествия Trip Planner
Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата на Wizz Air

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, от днес стартира Trip Planner – нов инструмент за търсене на уебсайта, предназначен да вдъхновява пътниците, които не са решили къде да прекарат следващата си почивка.

Trip Planner дава възможност на потребителите да открият нови и вълнуващи дестинации, предоставяйки им избор по разнообразни филтри: вид на почивката (ваканционна категория), начална точка, дата, продължителност на пътуването и бюджет. След като зададете филтрите, Wizz Air ще свърши цялата останала работа вместо вас – ще претърси своята богата мрежа от над 550 маршрута, за да ви предложи различни дестинации, които отговарят на вашите критерии.

Пътниците могат да избират от няколко ваканционни категории: градска почивка, семейна почивка, зимни спортове, приключения/спорт, романтика, плажове, интригуващи маршрути, забавления/нощен живот и евтина бира. От екзотични плажни почивки в Катания до екстремни ски преживявания в Женева, от интригуващ нощен живот в Дубай до романтични лунни разходки в Барселона, безброй нови и вълнуващи приключения очакват клиентите на Wizz Air всеки ден с любезното съдействие на Trip Planner.

Изберете вашето следващо пътешествие Тук

Wizz Air постоянно подобрява своя ориентиран към клиентите потребителски сайт още от стартирането му преди година. Последните допълнения към услугите на авиокомпанията включват новоизградена мрежа за намиране на изгодни тарифи, безплатна онлайн корекция на имената, възможност за запазване на избрана цена за период от 48 часа с услугата Fare Lock и услугата Flexible Travel Partner, която позволява на клиентите да направят нова резервация, без да включват имената на всички пътници в момента на резервацията. Въвеждането на Trip Planner е още едно доказателство за стремежа на Wizz Air да улеснява процеса на резервация за своите клиенти.

Хари Дрок, Ръководител на електронната търговия на Wizz Air, заяви: „Като  шести най-посещаван уебсайт на авиокомпания в света, ние постоянно се стремим да подобряваме  потребителското преживяване. Новият дългоочакван инструмент за търсене ще вдъхнови нашите пътници да посетят уникални и вълнуващи дестинации от непрекъснато нарастващата мрежа на Wizz Air. Ние вярваме, че Trip Planner ще бъде оценен високо от пасажерите, които търсят нови дестинации и приключения, възползвайки се от ниските цени на Wizz Air, наслаждавайки се на нашето приятелско и професионално обслужване. Каним всички да следят любимата нискотарифна авиокомпания на цяла Европа във Facebook, където ще представим някои от неподозирано колоритните дестинации в нашата мрежа.“

Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа. Тя обслужва флотилия от 85 самолета Airbus A320 и Airbus A321 и предлага над 550 маршрута от 28 бази, свързващи 143 дестинации в 43 страни. 

В Wizz Air екип от приблизително 3500 авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави авиокомпанията предпочитания избор на 23 милиона пътници Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в индексите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е регистрирана в Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), Оперативен одит за безопасност (IOSA), глобалния еталон за признание за сигурност на въздушния транспорт. 

През 2016 г. компанията бе обявена за Авиолиния с най-добро съотношение между цена и качество от редакторите на Air Transport World, едно от водещите списания, посветени на сектора, както и Нискотарифна компания на годината от Центъра за авиация (CAPA), водещ доставчик на независима информация в областта на авиацията.

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти