Каквото носи Кейт, все е най-хубавото
01.10.2012 | 15:45
Каквото носи Кейт, все е най-хубавото
Брандовете на роклите и обувките на херцогинята на Кеймбридж жънат успех от фурора покрай нея

Вече втора година след брака на принц Уилям с Кейт Мидълтън, новата британска принцеса все още е една от най-копираните жена в света.

Херцогинята на Кеймбридж предизвика за марка обувки ефект, близък до този на тотална разпродажба, след като се появи с чифт на висок ток в телесен цвят.

Моделът LK Bennett, с който тя често е снимана, бе продаден в онлайн магазина на компанията в рамките само на няколко дни. В момента обувките на Marks & Spencer са на път да изчезнат от рафтовете на магазините в Обединеното кралство.

Прави впечатление, че изборът на Кейт Мидълтън не е към крайно скъпите марки. Обувките струват скромните 19.50 паунда, съобщава "Бизнес инсайдър".Това са прочутите обувки на херцогинята

Сара Кармали - ръководител на фирмата, коментира пред британското издание на модното списание "Vogue", че обувките вече са сред най-продаваните в историята на веригата.

Почти всеки продукт, с който Мидълтън е снимана, след това се продава като топъл хляб. Например роклята ѝ за 60 долара, която носи по влеме на Олимпиадата.

Всички екземпляри от роклята Prabal Gurung, с която тя беше облечена в Азия през септември, бяха продадени в рамките на един час.

Същото важи и за роклята, която Кейт носеше, когато се запозна с първата дама на САЩ Мишел Обама.

Много хора в модната индустрия също я похвалиха с избора на дънки.

Популярността на марката J Brand Jeans (вдясно на снимката) се повиши многократно в САЩ, след като Кейт бе заснета с въпросната дреха. 

Страница на Econ.bg във Facebook

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти