10 неща, които бебетата искат за Коледа
13.12.2013 | 14:00
10 неща, които бебетата искат за Коледа
Какво би написало едно пеленаче до белобрадия старец

Коледа наближава, а с това и времето, в което всички трябва да изпратят писмо до белобрадия старец. Е, поне тези, които вярват в него. И ако приемем, че повечето хора, дори и малките деца, могат по-някакъв начин да изразят желанията си, какво да кажем за едно 10-месечно бебе?

На тази възраст никой не те пита какво искаш, а обикновено родителите ти преценяват. Какво обаче би написало на Дядо Коледа едно пеленаче, ако имаше тази възможност?

Вижте 10-те неща, които всяко едно бебе иска да притежава и какво би написало то до белобрадия старец, представени от „Хъфингтън Пост“:

 

1. Кабелът на лаптопа

154454

Снимка:Sxc.hu

Искам този кабел повече от всичко друго. Освен това искам и разклонителя с оранжевия бутон за включване и изключване. По принцип ще съм доволен от какъвто и да е електрически кабел, но най-ще се радвам, ако имам точни тези, намиращи се зад бюрото на родителите ми точно под климатика (чийто кабел също искам).

2. Закачената за стената играчка

154451

Снимка:Freedigitalphotos.net

Нямам представа защо никой не ми дава това нещо, което очевидно е предназначено за деца. Бих желал едно такова в моята стая.

3. Връзка с ключове

154468

Снимка:Sxc.hu

Бих искал една такава. За ядене, очевидно. Само метални ключове обаче ми вършат работата. Моля, не ми купувайте пластмасови. Не съм глупав. Знам, че те не са истински.

4.Очилата на всички

154462

Снимка:Sxc.hu

Махам ги от лицата на всеки, който срещна, само за да ми ги вземат отново от ръцете. Бих искал едни и за мен. Отново за ядене, разбира се.

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти