Емил Кошлуков става водещ по БНТ от понеделник
07.01.2018 | 10:30
econ.bg
Емил Кошлуков става водещ по БНТ от понеделник
В петък беше оповестено, че телевизионната водеща, известна от ефира на БНТ, Аделина Радева отива в "Нова телевизия"

Новият програмен директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков ще бъде и водещ в телевизията от следващата седмица. Той ще заеме мястото на Аделина Радева в публицистичното предаване "Още от деня" и ще се редува в ефира с другия водещ Поли Златарева. Първото му предаване ще е в понеделник, 8 януари, научи "Дневник".

В петък беше оповестено, че телевизионната водеща, известна от ефира на БНТ, Аделина Радева отива в "Нова телевизия". Там по информация на вестник "24 часа", който съобщи и за новата позиция на Кошлуков в събота, Радева ще води сутрешния блок "Здравей, България" с Виктор Николаев. Промените обаче не са официално потвърдени от двете национални телевизии и се очаква това да стане утре.

Емил Кошлуков беше назначен за програмен директор през декември, като в отговорностите му влиза стратегическото планиране на основния канал на БНТ. Той беше и един от кандидатите за генерален директор на държавната национална телевизия в конкурса, спечелен това лято от Константин Каменаров.

От документите, подадени в него, стана известно, че в последната година Кошлуков е бил програмен директор на телевизията на партия "Атака" - "Алфа", което влизаше в противоречие с изискванията кандидатът да няма политически обвързаности, писа "Капитал". Още по-рано Кошлуков бе изпълнителен директор на обявените в несъстоятелност канали TV7 и News 7, както и в управителния им съвет. До миналата година той водеше и предаването "Факторът Кошлуков" по "Канал 3".

 

 

 

 

 

Водещи
Всички материали
Най-четени
Aкценти