Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

18.02.2014 | 15:39
по статията работи: Надежда Стоянова
Ути Бъчваров пак променя „Бързо, лесно, вкусно“
Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

Екранният топкулинар Ути Бъчваров отново има изненади за своите почитатели. Специалистът от край време се опитва да бъде полезен на кулинарните дебютанти и сега изглежда намери най-правилния вариант.

В новия формат на предаването му „Бързо, лесно, вкусно: Рецептата на деня“ той калкулира колко струва всяка от рецептите. Всеки път ще готви с продукти за четири порции и в края на предаването ще бъде показвана т. нар. „касичка на потребителя”. В нея зрителите ще виждат цените на продуктите, необходими за съответната рецепта.

Вярвам, че новият формат на „Бързо, лесно, вкусно” ще се хареса зрителите, които ме гледат сега и ще привлече и нови. Също ще даде възможност на младите и ангажирани хора, които искат да овладеят изкуството на кулинарията, да ни гледат в удобно за тях време”, коментира водещият.

Какви са другите промени във формата, четете на страницата на Kulinar.bg.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 30.05   1431 г. – Стогодишната война: В Руан, Франция, 19-годишната Жана д'Арк е изгорена на клада от английско ориентирания трибунал. 1498 г. – Христофор Колумб се...