Слънчев Дом Инженеринг АД

обл. София
Лице за контакти:
Йордан Вучев
Адрес:
1784 София, ул. Михаил Тенев 12, БЦ Евротур
телефон:
+359/ 88/423 24 04
e-mail:
уебсайт:
ЕИК:
202371369

Ние сме млада фирма, създадена през 2012 година, която специализира в проектирането, изграждането и поддръжката на фотоволтаични системи. Работим с водещи международни доставчици на оборудване, които не правят компромис с качеството на предлаганите модули, инвертори и компоненти. Фотоволтаичните ни системи гарантират сигурен добив на електрическа енергия в продължение на повече от 25 години при това с минимална поддръжка.

Фотоволтаичната енергия вече е една икономически изгодна алтернатива на традиционните енергийни източници, която оставя незначителен отпечатък върху околната среда. Залагайки на нея вие ефективно намалявате разходите си за ток и, като един благоприятен страничен ефект, спомагате за опазването на околната среда.

Целта ни в Слънчев Дом Инженеринг е да предложим иновативни енергийни решения за домакинства и предприемачи. Ние работим с грижа за доходността на вашите инвестиции и затова наш приоритет е да сме винаги гъвкави в ценообразуването си както към корпоративни, така и към крайни клиенти. Съобразявайки се с нуждите, бюджета и изискванията на всеки един клиент, изготвяме и изпълняваме оптималния проект, който да осигури желаните от Вас резултати.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 22.03   235 г. – Максимин Трак е провъзгласен за римски император. 238 г. – Гордиан I и неговият син Гордиан II са провъзгласени за римски императори. 1136 г. –...