Задържаха двама служители на КАТ-Бургас

25.05.2010 | 16:07
по статията работи:
Общо четирима са били задържани при продължение на операция "Регистраторите"
Задържаха двама служители на КАТ-Бургас

Четирима души са били задържани при специализирана полицейска операция, проведена в КАТ-Бургас. Това съобщи за Агенция "Фокус" вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той уточни, че "задържаните са действали като организирана престъпна група, осъществявала регистрация на крадени автомобили".

Сред задържаните има двама служители на КАТ-Бургас, които са работели на каналите за сверка на номерата от рамите и двигателите на регистрираните и пререгистрираните автомобили. Задържан е един посредник за осъществяване на регистрациите, както и собственик на печатница, в която са отпечатвани документите, необходими за регистрирането на автомобилите - заяви Цветанов.

Става дума за 14 луксозни автомобили БМВ Х5, Х6, както и "Тойота Ландкрузер", които са били регистрирани с номерата на бъдещата рама, след което е осъществявано пренабиването на номерата на рамата на крадения автомобил.

Специализираната полицейска операция "Регистраторите" - Бургас е продължение на полицейска операция "Регистраторите", проведена през февруари, при която бяха задържани трима души, чиято мярка по-късно беше променена на домашен арест. През февруари бяха отрити два луксозни автомобила с пренабити номера на рамите.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 26.04   1336 г. – Франческо Петрарка изкачва връх Ванту – символичен рожден ден на алпинизма. 1802 г. – Наполеон Бонапарт подписва обща амнистия, която позволява...